Αγάπη, Ρε Μουνιά!!!!!

–“Έσονται Αιδοίο εις Βάρκαν Μίαν”…. Σέρνεται το Καρυδότσουφλο επαληθεύοντας το γνωστό Βίντσι της Ηδονής, που δεν έχει μεν Μόνα Λίζα, αλλά έχει κάνει Χαλάουα… Τριχ-less Αναστάτωση καταλαμβάνει το ΑΝπλΗΘΙΚΟ ΠΛΗΘΟΣ που τρέχει στα ΑΤΜ της απόγνωσης και τραβάει Επαναστατικά Ιδεολογήματα από ΕπαναΠιστωτικές Κάρτες…..

“Κάρτα Μωρή Άρρωστη” είναι το σύνθημα που ξεχύνεται από τα χείλη του κάθε Πικραμένου που διάγει Βίον Δανεικόν και Ανθόσπαρτον κάτω από το ευφυές Λογοπαίγνιο “Ιngognito, ergo Sum” (Kρύβομαι, άρα Υπάρχω).

Αι Δύο Ορφανές από πίστωση Παλάμες, μεταμορφώνονται σε Μούτζα-Με-Το-Κεφάλι-Μέσα, “ΜουτζαHeadin” του Καλόβολου Καλοβολεμένου και ψάχνουν Ξένη λύση για Οικεία προβλήματα….

Η Βία δεν ήταν Ποτέ Λύση….

Η Λία εξακολουθεί να είναι Βίσση….

(Που είναι και καλύτερο γιατι άλλο να σου στάζει η Βίσση και άλλο η Βρύση.)

Και σε εποχές που οι Οικονομικοί Κροίσοι βγάζουν Τελάλη Σωτηρίας και άλλων Νοσοκομείων και που η ανάγκη κάνει τα BOXERάκια από Παπαροσφίχτες, αγριεμένους Φύλακες Συνειδήσεων με Κυνόδοντες και ζηλευτή ικανότητα να γλύφουν τον Κώλο τους, εμείς αντί για ασκήσεις Ευλυγισίας απλά ψάχνουμε έναν Κώλο στο ύψος της Γλώσσας μας…. Ο Πωπός έχει την Τιμητική και το Αλάθητό του…Ακόμα κι αν τα φάγαμε μαζί, λίγοι θα τα χέσουν…κι αυτό είναι κάτι που κάνει ολοένα και περισσότερους να εύχονταν να είναι σε θέση να είναι Δυσκοίλιοι…Είναι-συνεπώς-η Λύση του Κώλου που προελαύνει…

Χαράτσι-Γουρούνια-Δολοφόνοι, ευχές για Μαυροημέρευση και ΕυηΜαρία, πνίγεται ο Πόνος στα Σκυλάδικα κάτω από πιατάκια με Γαρύφαλλα και το μουνί της Χάιδως-που άμα είστε και τυχεροί μπορεί να μυρίζει Γαρύφαλλο κι όχι Πιατάκι….Υψώνοντας τον Γαρυ-Φαλλό της κοινωνικής συσπείρωσης, η Χάιδω η ίδια γίνεται φαντασίωση μακρυνή, όχι γιατί δεν θα σου κάτσει ποτέ, αλλά επειδή κρατά τις τιμές της ψηλά…Μια Συνενόηση που μοιάζει με Παρτούζα, γίνεται Εθνική, όταν -επιτέλους-μπορούν όλοι να πηδήξουν. 17 Porsche και 32 Hummer τρώνε Χυλόπιτα από το Βυτίο της “Burn Oil”, καθώς πλέον Μουνοπαγίδα δεν θεωρούνται τα 5 000 κυβικά, αλλά η Αυτονομία Θέρμανσης. Ακόμα κι έτσι, πολλοί δεν μοιράζονται τα κοινωνικά αγαθά και μένουν με το καλοριφέρ στο χέρι, απαρτίζοντας την Κατάπτυστη κοινωνική Ομάδα του Σύγχρονου “Καυστηραλάκα”.Κι αυτούς, αν δεν τους τυφλώσει η Μαλακία, θα τους δοξάσει σε οθόνες Τηλεοπτικές η Μαλακία των Άλλων….!

Η Αντίδραση Ξεκινά από τα Posts στην Πλατφόρμα του Σατανά…Χιλιάδες Postρόνια πατάνε το “submit” της Κοινωνικής Έκρηξης (Like) και με Εμβληματικούς πουCHATράδες (Like) στα Σύγχρονα Λάβαρα της Λευτεριάς (Like) οι ώρες τους είναι Μετρημένες (Confirm Πέος). Και το κακό είναι πως η Μεζούρα του Χρόνου σε δείχνει πάντα Μικροτσούτσου……

Η Αφύπνιση θα Ολοκληρωθεί, μόλις ολοκληρωθούν και οι τελευταίες διεργασίες προκειμένου να μπεί στο “Πάμε Στοίχημα”. Κι έτσι, Χιλιάδες Ξεβράκωτοι Χαμηλοβλέποντες Κουλοί, θα ακούνε τα Δημόσια Ουρητήρια του ΟΑΕΔ τη φωνή της Συνείδησής τους να τους ειρωνεύεται:

–“Το ΄βλεπες…Το’παιξες…??”

Πρωτάθλημα Ξανά!!!

Η Λύσις είναι Μιά!!!

“Αγάπη, Ρε Μουνιά!!!!!”