Μολωνλαβέτωφ…

–“Γυμνασμένο, όμορφο και πλούσιο Αφεντικό…!”
–“Πες μου, Μαρία Άσχημη…”
–“Σ΄ αγαπώ…”
–“Εντάξει, αλλά άμα δείς αύξηση, να με χέσεις….”
–“Μπορεί να είμαι σίχαμα, αλλά έχω δικαίωμα στην Αγάπη…Να σου κάνω στοματικό έρωτα…?”
–“Εντάξει, αλλά με τους καφέδες που έχω πιεί, θα ξεκινήσεις να ρουφάς Δευτέρα και θα ξαγρυπνήσεις μέχρι την Πέμπτη…”

Την ίδια στιγμή, σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, οι Αστυνομικές δυνάμεις παραγεμίζουν Ασπιδοφόρους συναδέλφους τους με White Spirit και τους εκτοξεύουν στους διαδηλωτές, δημιουργώντας παγκοσμίως την Πρώτη βόμβα Μπατσότωφ. Οι Φοιτητές, δημιουργούν μια ομάδα Ελπιδοφόρων Σαλιάρηδων, τους γνωστούς Φτυσηστές, που σβήνουν τους Μπατσότωφ με Σάλιο και Αντικομφορμισμό, ενώ η Μαρία η Άσχημη, ζυγοσταθμίζοντας τα Στήθια της με τους Όρχεις του Αφεντικού, λέει δακρύζοντας…:

–“Πες μου ειλικρινά….Βλέπεις πέρα από την Ασχήμια μου…? Τα μάτια σου, ξεπερνούν το Μονόφρυδό μου, που άμα το χτενίσω προς τα κάτω μπορεί να γίνει και ΦρυδόΜονο…? Η καρδιά σου, υπερπηδάει την Καμπούρα μου, το συναίσθημά σου κολυμπάει μέσα στη λίμνη από Σαλάκια και λάθος τονισμένα Μαλάκια…?Ω…πες μου ειλικρινά…Μ΄αγαπάς, λοιπόν???”
–“Όχι, αλλά έχω ΠΟΛΥ καιρό να πηδήξω…”

Πριν προλάβει να καταλαγιάσει ο Πανικός, η αποκάλυψη πως οι ΒαΛίτσες του Τηλεοπτικού Χαριζοπαίγνιου, δεν έχουν το Βαφτιστικό τους όνομα, αλλά ονομάζονται ΒαΣούλες, ΒαΜαρίες και με την υποψία ενός ΒαΜπάμπη, στοιχειώνει το ΤηλεΠαιχνίδι που εν μια νυκτί μετατρέπεται σε ΤηλεΣαβούρωμα με την επωνυμία “Super Meal”. Παρ’ όλ’ αυτά, η Μαρία η Άσχημη ακουμπάει με τα πλοκάμια της το Αφεντικό της και τον ρωτά:

–“Σε θέλω…σε ποθώ…Είμαι σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης, μέσα σε μια Φάση Τραγική….Εσύ…?”
–“Εγώ, έτσι που είσαι, προτιμώ να φασώσω τον Μακρόπουλο…”

ΑΤΙΑ κάνουν την εμφάνισή τους πάνω από τον Παρθενώνα, θεωρώντας τον Ξενώνα για Παρθένες.Η ετήσια καταμέτρηση Όρχεων στη Βουλή, βγάζει το αριθμητικό αποτέλεσμα “607”, πραγμα που σημαίνει πως είτε ο Άγνωστος Στρατιώτης ήταν ένα Μεταλλαγμένο Θαύμα της Στύσης, είτε πως του τα έχουνε κάνει Τσουρέκια. Την ίδια στιγμή, η Μαρία η Άσχημη δεν μπορεί πλέον να κρατήσει τον καημό που της καίει τα σωθικά και της σκουριάζει τα σιδεράκια:

–“Μέσα μου καίγομαι…Αλλά κοίτα με…νιώσε με…Κάνε με να νιώσω Γυναίκα…Τι λές και ‘συ γι’ αυτό…?”
–“Αφεντικό είμαι…Όχι Πρεζάκι….”

You think you Have a Future…
But, you are WRONG…
I have!!!!

JOHNY Απαθειόlker…
Keep Washing….