ΜανιΧέστο.

Ανέκδοτα αποσπάσματα από το Φ.Ε.Κ που θα κυκλοφορήσει σύντομα, με δώρο 2 CD, “Στρατιώτης, αυτός ο Άγνωστος” και “Εκλογές-Δεν Υπάρχουν Αρκετές.”. Μαζί, δωρεάν 100 sms του Κώλου, τα γνωστά “Χέ-sms” και οδηγός Στοματικού Έρωτα για Ασφαλισμένους “Πάρτε μου μια π.Ι.Κ.Α”.

“Εις το πλαίσιον της Εθνικής Αλήθειας, σύμπασα η Βουλή και οι Σφουγγοκωλάριοι αυτής, εξαγγέλωμεν δια του παρόντως το Μανιφέστον της Αλήθειας, όπως ενημερώσωμεν και προσανατολίσωμεν τους πολίτας εις τον δρόμον τον Ορθόν. Επί τούτων, διατρανώνωμεν μετ’ αποδείξεων:

Α)Αυστηρώς πρωταρχικόν Δικαίωμα του Κάθε Πολίτη της Χώρας, είναι να έχει Υποχρεώσεις απέναντί της. Η Ελλάς, είναι ένα Έθνος πρωτοπόρον και τούτο αποδεικνύεται από την ύπαρξιν Διαδραστικής Τεχνολογίας, όπως αυτή αποτυπώνεται εις Αμφορείς του 18ου Αιώνα π.Χ. Επικαλούμεθα δε το Θουκυδίδιον ρητόν “Φιλοκαλούμεν γαρ μετ’ ευτελείας και Φιλοσοφούμεν άνευ Μαλακίας” για να διατυμπανίσωμεν “Άν δεν μπορείς να το Φιλοσοφήσεις, τότε Παίξτο Ασύστολα”.

manixesto pic 1

Β)Γνωστοί Αντιδραστικοί Κύκλοι και Σκεπτόμενα Τρίγωνα, εναντιώνονται στο Δικαίωμα της Υποχρέωσης, προκαλώντας ταραχάς και διαταράσσοντας την Τάξιν, εντάξειν??? Δια τούτο, το Ελληνικόν Κράτος θέλειν λάβειν Βεντούζαν Αστυνομικήν και θέλειν εκκαθαρίσειν τον Βούρκον του Ανάρχα και αντικαταστήσειν αυτόν με την “Βούρτσαν του Ανόρχη”, δίδοντας ίσα δικαιώματα Ξυσίματος στους Έχοντες (γκογκόβια) και εις τους Μη Έχοντες (γκογκόβια). Περιχαρακώνωμεν δε όλα τούτα κάτω από την Σκέπην του Εθνικοαπελευθερωτικού Συνθήματος “Εις Οιωνός άριστος, Ξύνεσθε για την Πάρτη σας” και παρουσιάζωμεν το Έμβλημα της Εκκαθαρίσεως.

manixesto pic 2

Γ)Η έξοδος των εκάστοτε διαδηλωτών εις τους δρόμους, δυσφημεί την Ελλάδαν εις το εξωτερικόν, καθώς άν όλοι οι Έλληνες είναι Του Δρόμου, τότε συνεπώς οι Ελληνίδες είναι του Πεζοδρομίου. Η Εκόνα ταύτη του Μαζικού Οίκου Ανοχής -χωρίς να συνοδεύεται από δηλώσεις Ενοχής- είναι εκτός από Απαράδεκτη και Μη Φορολογήσιμη και ως εκ τούτου Κατακριτέα. Δια τούτον και προχωρούμε εις την φορολόγησιν της Ελληνικής εξπερμάτωσης (ως μη προσποιούμενης) με Φ.Π.Α. 69%, Πεόσημον και Φόρον Καθυστέρησης Αποπληρωμής και Κορύφωσης. Το Αθάνατον Ελληνικόν Πέος (Α.Ε.Π.) θα αποτελέσει έτσι το βασικόν εξαγώγιμον προιόν της Πατρίδος μας μαζί με τη Φέτα, αρκεί μετά τους Ποιοτικούς Ελέγχους να Μυρίζει το Ίδιο. Με Οδηγόν το Α.Ε.Π., η Ελλάς θέλει γίνει Ποιοτικός Εταίρος και Χομπίστρια Εταίρα του Δυτικού ΠΟΛΥτισμού, καθώς θα παρατάσσει τα Οπίσθια της κατά σειράν μετουσιώνοντας τον “Πολίτη του Κόσμου” σε “Κωλίτη του Κόσμου” κάτω από το σύνθημα “United Κώλος Of Μπαίνετον”.

manixesto pic 3

Δ)Ο Εχθρός της Πατρίδας, δεν είναι μόνο εξ’ Ανατολών, αλλά έχει παρεισφρήσει και στα Ενδότερά της. Δια τούτον, επιβάλλωμεν Μεσαίωναν, διότι άμα επιβάλλωμεν Ακραίωναν μπορεί να πάτε στην Άκρη και να πέσετε και να χτυπήκτσετε!!! Το Σώμα της Ιεράς Εξέτασης Προστάτη, αναλαμβάνει χρέη Δακτυλοδεικτούμενης Εξουσίας, ενώ η Γκιλοτίνα αντικαθίσταται με την Κυλοτίνα, το Φριχτό Θανατηφόρον Εσώρουχον, που θα τοποθετηθεί εις την Πλατείαν Συντάγματος προς Παραδειγματισμόν και Αποτρίχωσιν. Η Ελλάς, διαθέτοντας Σπέρμα δυνατόν και Υπερτροφοδοτούμενον, θα απαιτήσει τους Εθνικούς της Θησαυρούς από το εξωτερικό για να τους πουλήσει ακριβότερα, καθώς είναι γνωστόν πως άμα δεν τους μεταλαμπαδεύαμε Πολιτισμόν θα βρίσκονταν όλοι στα Δέντρα, ενώ τώρα που τους τον μεταλαμπαδεύσαμε, προκόψαμε. Η Διεκδίκησις αυτή, ξεκινάει από τον πίνακα του Γνωστού Έλληνα Καλλιτέχνη Leonardo Bat Vinci, με τίτλο “Joconda Begins”, αντίτυπον της οποίας εκτίθεται παρακάτω. Συνοψίζωμεν δε όλα τούτα, κάτω από το Αισώπειον απόφθευγμα “Τώρα που μύρισ’ η σκύλα το Λαγό, της ήρθε να Κατουρήσει”.

manixesto pic 4