Μέγας Ζωδιακός Καζαδύος.

Μέγας Ζωδιακός Καζαδύος
ΚΡΙΟΣ:
Γενικά: Μαθαίνετε οτι ο πύργος της Πίζας είναι στραβός και χαίρεστε που το πέος σας έχει έναν συγγενή που είναι αξιοθέατο…. Η χωριάτικη σαλάτα δεν συνοδεύεται από τζάκι. Το καρμπυρατέρ στο αυτοκίνητό σας “βήχει” και δεν ξέρετε εάν έχει πάρει νερά ή εαν κυοφορεί.Το αλλατοπίπερο αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως παρακίνηση ομαδικού έρωτα.
Ερωτας:Η σύντροφός σας, εξελίσεται σε μεγάλη ιέρεια του σέξ και οργασμική πανδαισία, μέχρι που το τσιγάρο σας της κάνει μια τρύπα και ξεφουσκώνει….
Επαγγελματικά: Η δουλειά, δεν είναι ντροπή. Η ύπαρξή σας-γενικότερα- είναι…..
Οικονομικά: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία αλλά εσείς γουστάρετε να είστε δυστυχισμένοι…..

ΤΑΥΡΟΣ:
Γενικά: Το σύνθημα “μαλάκα μπορείς και μόνος σου”, σας φαίνεται ολοένα και πιο αληθοφανές….Είναι πλέον καιρός για συγκλονιστικές αλλαγές στη ζωή σας. Μια εγχείριση αλλαγής φύλλου είναι μια καλή αρχή. Ο Σπάιντερ-Μαν είναι ακόμη ερωτευμένος με τη Μαίρη Τζαίην, ενώ ο Μπατμαν είναι ο Μπρούς Γουέιν. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι άσχημες ημέρες σας, ενώ όλες οι υπόλοιπες είναι “Εκείνες οι ημέρες του μήνα”.
Ερωτας: Το σεξ περνά σε δεύτερο ρόλο, καθώς μόλις μαθαίνετε πως το σημείο G το έχουν βρεί όλοι εκτός από εσάς και πως βρίσκεται κάπου στην πατούσα….
Επαγγελματικά: Η σταδιοδρομία σας σε επαρχιακό σουβλατζίδικο παίρνει τα πάνω της και από Σουβλάκι-Μαν μεταμορφώνεστε απλά σε Σουβλάκα.
Οικονομικά: Να δω πως θα πληρώσετε τη Ρωσίδα, τώρα που δώσατε πουρμπουάρ στην Σλοβάκα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Γενικά: Όσοι γεννηθήκατε από την 1η εως την 17η ημέρα του ζωδίου, καλά κάνατε. Οι υπόλοιποι ψιλομαλακία, αλλα λες και σας ρώτησε κανείς; Οι σακούλες σκουπιδιών δεν αποτλούν ασφαλές μέσο αντισύλληψης, ενώ η αποκλίνουσα πορεία του Ουρανού στον ωροσκόπο σας, διαβάλλει τις αγγουροσαγηνευτικές τάσεις των ουρολάγνων. Κατά τα άλλα, όλα σας έρχονται μια χαρά σκατά.
Έρωτας: Μαθαίνετε πως η “κλειτορίδα” δεν είναι σπάνιο είδος μπαρμπουνιού. Συνεχίστε και σε άλλα είδη ζώων.
Επαγγελματικά: Η αποκατάσταση είναι σίγουρη, αλλά όχι για εσάς.
Οικονομικά: Θα έχετε πολλά λεφτά να χαλάσετε, αλλά μετά θα σας κλείσουν μέσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Γενικά:Είστε μοναδικοί, υπέροχοι και πάνω απ’ όλα αλάνθαστοι! Ο Αλέξανδρος Πέτρακας στο ζώδιό σας, εγγυάται μουσάκι με ατσαλότριχες και χιούμορ που δεν το καταλαβαίνει κανείς, μαζί με πέος που οι ίδιοι δεν θέλετε να το καταλάβει κανείς….
Έρωτας: Ο Αλέξανδρος Πέτρακας στην Αφροδίτη, σας ανοίγει καινούριους ερωτικούς ορίζοντες και σας μαθαίνει πως η πορνοκασσέτα πάει ασορτί με το βίντεο.
Επαγγελματικά: Ο Αλέξανδρος Πέτρακας στον διευθυντή σας, σιγουρεύει την παραμονή και την επαγγελματική σας ανέλιξη, αφ’ ότου βέβαια απολυθείτε.
Οικονομικά: Ο Αλέξανδρος Πέτρακας στο πορτοφόλι σας, εγγυάται τη γρήγορη κατανάλωση κάθε μορφής μισθού.

ΛΕΩΝ:
Γενικά: Μην μπερδεύετε τη χαίτη του ζώου με τις τρίχες στην πλάτη σας. Ο διασπώμενος ωροσκόπος σας συγκλίνει μέσα στον απερχόμενο Πλούτωνα, χαρίζοντάς σας υγεία, ευημερία και αιμορροίδες. Το χαρτί υγείας είναι μακρινός ξάδερφος των αντίστοιχων καραμελών, απλα τα τοποθετούμε σε ακριβώς αντίθετα σημεία. Τοκετός σε εξέλιξη, να σας ζήσει το κουταβάκι.
Έρωτας: Προορίζεστε για κάτι πολύ μεγάλο και ηδονικό, όπως ακριβώς ένα μακροσκελές κατούρημα μετά από 8ωρο σφίξιμο. Ο οργασμός απομακρύνεται από εσάς, όπως ακριβώς και οτιδήποτε αρσενικό, θηλυκό ή ουδέτερο σας πλησιάζει. Ψιλομασχαλίλα μυρίζει.
Επαγγελματικά: Ανεργία, ανασφάλεια, ασφαλιστικά μέτρα, φυλακή.
Οικονομικά: Όλα καλά για όλους τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Γενικά: Είδος προς εξαφάνιση. Είστε ευέλικτοι και κακάσχημοι, κάτι που σας κάνει επιτυχημένους Βεντουζοσφίχτες. Η παρθενιά σας περνάει κρίση απο τους φαλλοφόρους προλετάριους των καπιταλογενών σπερμοφόρων. Η υγεία σας σε καλά επίπεδα, εκτός και αν πεθάνετε οπότε όρκο δεν παίρνουμε… Το κοντοσούβλι δεν κυκλοφορεί σε συσκευασία τσουτσουνιού.
Έρωτας: Μικρή φτερωτή θεότητα, ψιλογκέι, που-ελλείψει πέους- καρφώνει τους ερωτευμένους με βελάκια.
Επαγγελματικά: Η απόλυση είναι κοντά. Ως εκ τούτου, το γλύψιμο στον διευθυντή είναι κοντύτερα.
Οικονομικά: Το πορτοφόλι σας είναι γεμάτο, αλλά από διευθύνσεις και τηλέφωνα. Λεφτά γιόκ. Ευκαιρία για καριέρα σαν τηλεφωνικός κατάλογος.

ΖΥΓΟΣ:
Γενικά: Παίρνουμε τον παστουρμά, τον ψιλοκόβουμε, τον τσιγαρίζουμε και τον απλώνουμε στον ήλιο δίπλα σε γαριασμένες κάλτσες να πάρει μυρωδιά. Τον σωτάρουμε με μανέστρα διάρροιας και σερβίρουμε σε πανιασμένο σωβρακολάστιχο. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 67 77 777.
Έρωτας: Άμα φάτε τη μαλακία από πάνω,η ηδονή πάει σετ με το φέρετρο.
Επαγγελματικά: Φέξε μου και γλίστρησα…..
Οικονομικά: Είπε η Χέστρα της Πορδούς “Κάνε παραπέρα και μας βρώμισες!!!!!”

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Γενικά: Η ευπροσηγορία του μανιφεστοειδούς ψευδοχώρου, ενίσταται και στηλιτεύει την ματαιογενή ενδελέχεια του αφαλλατωμένου υπερεγώ. Εμφιάλουσα η ψευδοχαρής υποκρισία, διατείνει τον αλφειόντα οβολό.Τα υπόλοιπα ψιλοσκατά. Ευπροσήγορα ψιλοσκατά, όμως….!
Έρωτας: Ο έρωτας είναι ωραίος και συνήθως τα πορνοπεριοδικά ακριβαίνουν, οπότε δανειστείτε για να χαρείτε.
Επαγγελματικά: Η συμπαθής τάξη των Βοθρατζήδων σας περιμένει με ανοιχτές αγγάλες για να κάνετε το φορτίο.
Οικονομικά: Τραβάς σκατά, βγάζεις λεφτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Γενικά: Τα οπίσθια δεν χρειάζονται πούδρα, εκτός κι αν στην περίπτωσή σας είναι τοποθετημένα στο λαιμό σας. Όσοι γεννηθήκατε στο 2ο 10ήμερο είστε ευνοημένοι, ενώ οι υπόλοιποι χρειάζεστε ένα καλό αφρόλουτρο. Το καζανάκι στάζει. Δουλειά, επιτυχίες, ευτυχία, αλλά για τους άλλους.
Έρωτας: Ναι….καλά….μας πείσατε……
Επαγγελματικά: Χα χα χα χα χα….Σε καλό να μας βγεί……
Οικονομικά: Τρείς το λάδι, τρείς το ξύδι, αλλά εσείς είστε μόνο ένας…..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Γενικά: Τα μαλλιά σας υπερδιαστέλουν την προσωπικότητά σας και η λεκάνη από πορσελάνη μετατρέπεται σε διάκοσμο των προσωπικών σας σκέψεων. Η ερωτική σας ζωή μεταβάλλεται σε ανοργασμικό θάνατο, αλλά στον αντίποδα θα κόψετε τα νύχια σας. Οι κινήσεις σας γίνονται με δυσκολία, λόγω του γύψου στο πέος σας-αν έχετε- ή στο πέος κάποιου άλλου-αν δεν έχετε.
Έρωτας: Ναι, υπάρχει…..
Επαγγελματικά: Καλωσήρθατε στο ταμείο ανεργίας.
Οικονομικά: Δώσε και μένα μπάρμπα……

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Γενικά: Του Κουτρούλη ο γάμος είναι κοντά, αλλα ο δικός σας στου διαόλου τη μάνα.Μάλλον ο Κουτρούλης είναι πιο γλυκοτσούτσουνος. Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιό σας, προκαλεί από αυτοαυνανιστικές τάσεις έως και εγκυμοσύνη. Οι τηγανητές πατάτες είναι ανάλατες.
Έρωτας: Υπομονή…..Και οι τσόντες έχουν τη λειτουργικότητά τους.
Επαγγελματικά: Το αφεντικό σας είναι γκέι. Είτε συνταυτίζεστε, είτε σκουπίζεστε.
Οικονομικά: Το τζάμπα είναι πιο νόστιμο.

ΙΧΘΕΙΣ:
Γενικά: Οι τσιπούρες ζευγαρώνουν κώλο-κώλο. Η συγκλίνουσα του Ερμή στον ωροσκόπο σας, επιβάλλει την αυταπάρνηση του παστουρμά. Ο Γκοτζίλα είναι ερμαφρόδιτος, οπότε η θεία σας χάνει το ερωτικό της ταίρι. Οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά προς τη λάθος κατεύθυνση. Η υπομονή είναι Αρετή, αλλά η Αρετή είναι αλλουνού….
Έρωτας: Πότέ η εξπερμάτωση δεν ήταν τόσο κοντά σας….Ίσως και στον απέναντι τοίχο.
Επαγγελματικά: Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, οπότε μια ζωή θα είστε ζήτουλας. Θα πεινάσετε, αλλά δεν θα σας φάνε.
Οικονομικά: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν μεταξωτούς κώλους κι ο δικός σας είναι μάλλον αξύριστος.