Καθολική Πεοκοπία

(Αποσπάσματα από τις Συμπυκνωμένες Προφητείες του Γέροντα Δανείσιου, του Χρωστάδαμου και της Απροκάλυψης του Ιωάννη) Greece 2012.

–Εμπιστευτικόν–

Ένα μεγάλο Κλαυστικό Παράδοξο παρουσιάζεται όταν Στρατιές ΑναξιοΜαχούντων κλαψομουνιάζουν, διότι το Αγγούρι στον πωπό τους εμποδίζει την Κλαψοκωλίαση γυρνώντας τα δάκρυα προς τα μέσα. Οι λιγοστοί που καταφέρνουν να το ξεπεράσουν, μιλούν για Επαναστατικό Κλασίγελο, ενώ οι υπόλοιποι εξαφανίζουν από τα ράφια των Super Market τα Αγγούρια Johnson and Johsnon–“όχι πια Δάκρυα”.

Η Ιαπωνική Ραδιενεργή Μισή Μύγα κάνει κώλο και χέζει τον Κόσμο Όλο, δημιουργώντας αναστάτωση και Hulk. Στρατιές επιστημόνων προσπαθούν να εξαλείψουν το μεταλλαγμένο είδος “ΜύγαΜίσο”, μέχρι που Έλληνες συνάδελφοί τους την μεταμορφώνουν από Έντομο σε Ρήμα, λύνοντας το πρόβλημα του σκατού και του Υπερπλήθυσμού. Οι παρενέργειες της Επέμβασης στη Φυσική ισορροπία όμως, δημιουργούν Εγκεφαλική νέκρωση και Φαλλική Υπερλειτουργία, σε μια μορφή μεταδοτικής Απάθειας που ονομάζεται κωδικά “Εlatora”. Έλληνες Πολιτικοί Άνδρες-με διαφορετικές προτιμήσεις-με συνθηματική Ονομασία “Βob” και οι Σφουγκοκωλάριοι Υπερψηφιστές τους, δημιουργούν ένα Μέτωπο Επανάστασης και Αυτοδιαχείρισης της Μαλακίας με το Κωδικό Όνομα “Bob Σφουγκοκωλαράκης”. Μέσω αυτού, επιδίδονται σε απανωτές Μουσκέψεις με ΕυρωΠέους Εταίρους και Εταίρες αναφορικά στην Κρίση Πέους και στην Στύση Χρέους. Το αποτέλεσμα είναι πρωτόγνωρο, καθώς η Ιαπωνική Σκατόμυγα ενώνεται με την Εγκεφαλοπάθεια και δημιουργεί ανάμεσα σε Φυτείες Τσαγιού, Κάναβης και Τηλεκοντρόλ το Επαναστατικό Τσάιμποργκ “Elatora ΜύγαΜίσο”. Τα Προβλήματα Λύνονται. Όλοι έρχονται, κανείς δε γαμάει. Το Αιγαίο ανήκει Στα Ψάρια του. Άνθρωπος Χωρίς Θεό, μαλαστούπα χωρίς Ριζάλευρο.

Από τις στάχτες της Κοινωνικής Αδικίας και την Τέφρα του Πολιτισμού και του Σπληνάντερου, αναδύεται η Ιθαγενής Μυστικιστική Σέκτα των “Ανώνυ-Μουν”. Η διάδοσή της είναι Ραγδαία. ΑνωνυμοΜούναροι και ΑνωνυμοΜουνίτσες ξεχύνονται σε λαικά Κέντρα διασκέδασης και Χ-Ουσίας κι ανάμεσα στην Κλαψομουνιά και τα Γαρύφαλλα μεταδίδουν το μεσιανικό μήνυμα του γαρύ-Φαλλού και της Εξιλέωσης του Όρχη. Η Εξιπέωση ξεκινά. Η εξημέρωση πέτυχε. We are “AnonyMoun”. We are Many and Mouni. We are Cumming 4 U. Kouna to Mwro mou…!!!!!!

Κουφάλα Κουραμπιέ, έρχονται Ανεμιστήρες!!!!

Το Γεννετήσιο Ένστικτο δε θα αφήσει την Κατάθλιψη της Χρεοκοπίας να νικήσει. Όταν τα Σχέδια είναι για τον PoUt$0, Hreopsolia is NOT an Option!!!!

Το Ψυχικό ΜεΡγαλείο του Έλληνα δημιουργεί στρατιές από Εθνοσωτήριους Δότες Οργάνων. “Χρωστάμε τ΄άντερά μας, θα πάρετε τ΄αρχίδια μας…!” Και Κυκλοφορεί στα Περίπτερα με 9,90 ευρώ, γιατί δε μπορείς να κάνεις download τον Όρχη. Το απαγορεύει η ΡΙΡΑ και η TRIHA.

Όλοι οι της Ελληνικής Αηδίας Μετέχοντες, βράζουν στο ίδιο Καζάνι. Παρακαλείται αυτός που κάνει το Κρεμμύδι να ΜΗΝ δαγκώνει τον εαυτό του για να έχουν οι άλλοι λόγο να κλαίνε. Κι επιπλέον, άμα κλάσει, θα μυρίσει το Φαί…