Ε.Τ. Tampon Home…

“Ε.Τ. Tampon Home…”

ΜΙΑ ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ……

Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ “N.A.S.A.”……

Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ -(άνωθεν και κάτωθεν)-ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ…..

Το παρακάτω κείμενο, αποτελεί ΜΟΝΑΔΙΚΗ μαρτυρία για το πραγματικό περιεχόμενο του διαστημοπλοιου “Απολλων” που ταξιδεύει στο αχανές διάστημα με στοιχεία για τη θέση της Γής και την ποιότητα του πολιτισμού και των κατοίκων της…..

ΙΔΟΥ Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ:

“Αγαπητοί Εξωγήινοι,

Είμαστε τα γηγενή πλάσματα της γής. ΄Φέρουμε δύο προεκτάσεις εις το στέρνον μας, αποκαλούμενες “στήθος” ή “ΒΥΖΑ”, είμεθα άτριχες κάθε Παρασκευή και Σάββατον, (αι υπόλοιπαι ημέραι έιναι εργάσιμαι και ως εκ τούτου ο αναίσθητος και φαλλοκράτης σύντροφός μας σιγά μην αξιωθεί να μας κάνει σεξάκι το γουρούνι, οπότε φέρωμεν τρίχας φρικτάς καθ΄όλην την έκτασιν των σωμάτων μας),είμεθα καθ’ ακολουθίαν Σεληνιακήν κυκλοθυμικές, ορμώμενες εκ της Περιόδου μας και μεταμορφωνόμεθα από Παθιασμένες σε Σεληνιασμένες κ.ο.κ.

Επιθυμία μας είναι να γνωρίσουμε τον ξένον πολιτισμόν σας και περιμένωμεν μετά ανυπομονησίας την επίσκεψίν σας εις τον Πλανήτην μας. Εις περίπτωσιν επισκέψεώς σας, θα θέλαμε να σας επισημάνωμεν το γεγονός της υπάρξεως εις τον Πλανήτη μας, ενός δίποδου Φαλλόμυαλου και ανεγκέφαλου πλάσματος, το οποίον απαντά εις τα ονόματα “Ρε μαλάκα….?” και “Έχει μπάλα το βράδυ μωρή!!!!!”. Θα μας ευχαριστούσατε ειδικώς, εάν κατά την προσεδάφισή σας το ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΑΤΕ ολοσχερώς, να μάθει ο παλιομαλάκας να μην κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσωκλείωμεν φωτογραφία του εν λόγω πλάσματος, με την πεποίθηση οτι θα το αναγνωρίσετε και θα το εξοντώσετε πάραυτα….
Υμέτερες,

Περιοδεύουσες Της Γής Γυναίκες.”

Ακολουθεί η φωτογραφία του Παράσιτου:

E.T. Tampon home pic 1