Αρούρι.

Λόχους..!!!! Προ-σο-χή!!!!

Ιμπρός…ΜΑΡΣ!!!!
1-2, 1-2, 1-2, 1….!!!

–“Έξω το κεφάλι…!!!!Μέσα το στήθος!!!! Να τεντώνιστι λες και σας χτυπάει Ηλεκτρικό Ρεύμα!!!! Μέσα η Σπλήνα…Πλάγια η Γλώσσα….να μη βλέπω απάθεια….Μην αυνανίζεσθε…Στη γραμμή με σθένος…Μπράβο!!! Ξεκολλήστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες οι τελευταίοι!!!!! Μπράβο…Τεντωμένο το χέρι…Ίσιο το τσουτσούνι…Με Περηφάνια…Με Λεβεντιά…Με Χάρη….Με λιγότερη Χάρη εσύ ο Gay..Έτσι…Έτσι παλικάρια μου…Έτσι Λεβέντες μου…Άμα ήμουνα γυναίκα θα είχα τώρα 5 οργασμούς…αλλά είμαι ο Λοχαγός σας και είμαι τσακωμένος με το I.Q….Κάτω ο Αγκώνας…Τεντωμένη η παλάμη….Να σας βλέπω ζυγισμένους και στοιχισμένους…Μέχρι και τα Παπάρια σας να είναι στη σειρά…Ευσταθίου!!!! Γιατί δεν είναι ζυγισμένοι και στοιχισμένοι οι Όρχεις σου…???”

–“Μα…είμαι Μονόρχης, κύριε Λοχαγέ…!”
–“Δεν έχει σημασία..! Να δανειστείς έναν Όρχη από έναν συνάδελφό σου!!!”
–“Μα…σιχαίνομαι κύριε Λοχαγέ…!!”
–ΣΚΑΣΜΟΣ κουνάβι!! Κι έξω το στήθος!!!”
–“Μα…είμαι Άβυζη, κύριε Λοχαγέ…”
–“Και…πως θα προτάξεις το Στήθος σου στον Εχθρό όταν παραστεί αναγκη, Ευσταθίου??”
–“Μα…κύριε Λοχαγέ…να με χουφτώσει θα έρθει ο Εχθρός, ή να με σκοτώσει??”
–“Ευσταθίου, 5 ημέρες κράτηση για άρνηση προτάξεως στήθους στον Εχθρό!!! Και 10 μέρες φυλακή για Ανυπακοή σε ρητή εντολή λήψεως Όρχη από συνάδελφο!!!! Τι έχεις να πείς γι’ αυτό, Ευσταθίου??”
–“Στ’ Αρχίδια μου, κύριε Λοχαγέ!!! Σε 3 ημέρες απολύομαι!!!”
–“Στ’ αρχίδια σου, ε…?”
–“Μάλιστα κύριε Λοχαγέ…!”
–“Πρίν από λίγο, ήσουν Μονόρχης, τώρα πολλαπλασιάστηκαν..???Ε..??? Τι έχεις εκεί κάτω, Παπαροεκκολαπτήριο?????”
–“Τρόπος του Λέγειν ήταν αυτό, κύριε Λοχαγέ….”
–“10 μέρες κράτηση και στον Λέγειν, για να προσέχει τους τρόπους του!!! ΚΟΥΝΑΒΙΑ!!!!! Εδώ θα γίνετε Άντρες!!! !-2, 1-2, 1-2, 1…!!!!!!”

arouri pic 2
ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ….

Αγαπημένη μου,
Εγώ είμαι πάλι, το Κουνάβι σου…!!! Είμαι στη σκοπιά τώρα και σου γράφω…Έχω πάλι 4 με 6….! 4 με 6 του μηνός!!! Σε λίγες ημέρες περιμένω πως και πως να πάρω την πρώτη μου άδεια….Μετά θα πάρω και την πρώτη μου γεμάτεια.. .Χα, χα, ωραίο το αστειάκι των Μαγειρείων, ε…? Ουφ, γελάσαμε και λίγο….

Εδώ στο στρατόπεδο, δεν περνάω και τόσο καλά… Μου είπαν οτι θα γινόμουν άντρας, αλλά μέχρι στιγμής μου πέφτει συνεχώς το σαπούνι στα Ντούζ… Ίσως είναι από την κακοτυχία μου, ίσως είναι ο Αρτέμης από την Καρδίτσα που μου σπρώχνει συνεχώς το κεφάλι προς τα κάτω… Ό,τι κι αν είναι, δεν μπορώ να καταλάβω πως θα γίνω περισσότερο άντρας όταν κάθε φορά που ξυπνάω, βλέπω γύρω μου καμιά 30αριά τσουτσούνια εν στύση και μάλιστα τα μισά να είναι στραμμένα προς το μέρος μου…

Το καλό είναι πως- αντιθέτως με τις φήμες- εδώ στο στρατόπεδο τρώμε καλά! Μέχρι στιγμής έχω φάει 15 ημέρες φυλακή, 18 ημέρες κράτηση, 5 στερήσεις εξόδου και του Αρτέμη… Σε σκέφτομαι, όμως, συνέχεια, αλλά σου ζητώ συγγνώμη που δεν μπορώ να σου κάνω Έρωτα, γιατί στις τουαλέτες αυνανίζονται οι Παλιοί συνεχώς και ντρέπομαι άμα με βλέπουν.. .Έτσι, είμαι ο μοναδικός ίσως μαλάκας στον κόσμο που δεν ακουμπά το τσουτσούνι του..! Αλλά όμως, σ’ αγαπώ!!!

Ένα άλλο καλό, είναι πως μαθαίνω ξένες γλώσσες!!! Έχω μάθει το “Imi-anas”, το “PRU-s-hi”, το “Θασι σκίς ρεΚνάβ” και το “Μη σκύβεις, γουστάρω” που μου λέει ο Αρτέμης…!!! Αγαπημένη μου, μου λείπεις όμως…Σε σκέφτομαι κάθε φορά που καθαρίζω την Ευκοίλια του Ρινόκερου από την τούρκικη τουαλέτα και περιμένω πως και πως να σου κρατήσω το χέρι στου Φιλοπάπου, να κοιτάξουμε μαζί το φεγγάρι και να σου κάτσω Τσουτσουνοπροσοχή όλο το βράδυ… Μέχρι την άδεια μου μένουν 8 ημέρες, αλλά τώρα που είμαι περισσότερο άντρας- που λέει κι ο Αρτέμης- θα έρθω από το σπίτι σου και θα σε κλέψω!!!! Θα σου βουτήξω ό,τι λεφτά έχεις και την τηλεορασίτσα σου για να βλέπω τις δύσκολες ώρες του θαλαμοφύλακα, που οι άλλοι συνάδελφοί μοι όταν δεν ροχαλίζουν κλάνουν, όταν δεν κλάνουν αυνανίζονται κι όταν δεν αυνανίζονται τρέχουν να κρυφτούν από τον Αρτέμη ή με κλείνουν μέσα στη ντουλάπα για να με βρεί…!!!

Δεν το βάζω κάτω όμως… Περιμένω την ημέρα που θα απολυθώ και θα τρέξω στην αγγαλιά σου και τίποτα δεν θα μας χωρίζει, εκτός κι αν έχεις πεθάνει οπότε θα μας χωρίζει 3 μέτρα χώμα. Καμιά φορά, στο ομολογώ, σε σκέφτομαι γυμνή κι ερεθίζομαι τόσο πολύ, που προκειμένου να εκτονωθώ
χτυπάω δυνατά την πόρτα της ντουλάπας για να μην κουράζεται ο Αρτέμης στο ψάξιμο…!!!

Πάντως, εδώ στο Στρατό, έχω μάθει τα πάντα για το πως θα προστατέψω την Πατρίδα από τον Εχθρό. Μετά από 2067 ώρες αγγαρείας, είμαι έτοιμος να Σφουγγαρίσω μέχρι θανάτου οποιονδήποτε Τούρκο παραβιάσει τα Σύνορά μας, ενώ άν οι Τρομοκράτες διαλέξουν να επιτεθούν σ’ εμάς, μπορώ να τους καθαρίσω τόσες πατάτες που θα πάθουν κωλόπλακα από το Άμυλο και θα σαπίσουν!!! Αγαπημένη μου, επιτέλους είμαι χρήσιμος στην πατρίδα μου, γιατί εδώ δε μου ζητάνε να σκεφτώ τι μαλακία να κάνω, αλλά αντιθέτως, κάνω ό,τι μαλακία σκεφτούν οι άλλοι για εμένα!!!! Είναι ένα είδος Δωρεάν Μαλακοαπεξάρτησης, με αποτέλεσμα όταν επιστρέψω στην Κοινωνία να είμαι ο Μαλάκας που όλοι περιμένουν, χωρίς να σκέφτομαι αν η Μαλακία διαφέρει όταν την σκέφτεσαι ο ίδιος, ή όταν την σκέφτονται οι άλλοι για εσένα!!!!

Κατά τα άλλα, όλα μια χαρά, αν εξαιρέσεις οτι έχω διάρροια εδώ και 3 εβδομάδες και οτι ΔΕΝ έχω χαρτί εδώ και 3 εβδομάδες…!!! Αγαπημένη μου, κάπου εδώ πρέπει να σε αφήσω. Σε φιλώ στο χαρτί, γιατί με τον ερεθισμό που έχω τώρα και το χαρτί σα βυζί μου φαίνεται…!!! Σε ξαναφιλώ σταυρωτά και θα σου ξαναγράψω,
Love,
Mpampis!!!!!

Υ.Γ. Άν μπορείς, μη στέλνεις κόκκινα φιλάκια με κραγιόν στα γράμματά σου…Δε μπορείς να φανταστείς, πόσο Ζηλιάρα μπορεί να γίνει ο Αρτέμης…!!!!