8. Τιμόνι wars

Τιμόνι Γουόρζ – Επεισόδιο Ι: Η Γυναικεία Απειλή.

-Γυναίκες στο τιμόνι, μία απ’ τις κατάρες του σημερινού κόσμου.

Πόσες φορές έχουμε όλοι μας βρεθεί στην κατάσταση στην οποία αν είσαι άντρας χαίρεσαι να γίνεσαι μισογύνης λέγοντας μια απ’ τις σούπερ κλισέ ατάκες του τύπου “άιντε στην κουζίνα σου μωρή πλύνε κανα πιάτο” και πολλά, πολλά ακόμα κοσμιτικά επίθετα, ενώ αντίθετα αν είσαι γυναίκα ντρέπεσαι για το γένος σου και τουλάχιστον καταριέσαι τις κότες που αμέριμνες βγαίνουν στον δρόμο “οδηγώντας” ενώ αυτόματα παίρνει η μπάλα τους δασκάλους οδήγησης, τις σχολές οδηγών, τον πούστη Φόρντ που ευθύνεται για τη μαζική παραγωγή αυτοκινήτου, μανάδες, πατεράδες, Θεούς και δαίμονες.
Μα είναι λογικό! Βγαίνεις στον δρόμο, προσπαθείς να μην σκέφτεσαι ότι μια απόσταση 10 λεπτών θα την κάνεις μία ώρα, έχεις χίλιες υποχρεώσεις και χίλια πράγματα να κάνεις, το κεφάλι σου έχει γίνει καζάνι που βράζει και απο μέσα χύνονται πράσινα τοξικά υγρά, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά βλέπεις στην διπλανή λωρίδα ένα αμάξι που απο πρίν έχεις μπανήσει ότι κάνει μαλακίες, και η εικόνα τώρα ολοκληρώνεται.. Ξανθιά τύπισσα (ναι θα κρατήσουμε το απόλυτο κλισέμε μπρελόκ κόκκινο αμάξι, με το κάθισμα του οδηγού να απέχει μόλις χιλιοστά του μέτρου απο το τιμόνι, παλεύει να κρατήσει το τιμόνι μιλώντας παράλληλα στο κινητό γιατί πολύ απλά τα χέρια της αν τα τεντώσει φτάνουν το παρμπρίζ!
Πως προσπαθείς να οδηγήσεις μωρή ΑΝΑΠΗΡΗ όταν το γαμημένο το τιμόνι κοντεύει να σου βγάλει τα άντερα έξω? που για να κουμπώσεις ταχύτητα πρέπει να έχεις κάνει πρωταθλητισμό στην ένόργανη με τουλάχιστον δύο χρυσά μετάλλια?
Το μόνο που σου έλειπε ήταν το τηλέφωνο στο αυτί για να συζητήσεις με την άλλη αποτυχημένη, κακογαμημένη χαζογκόμενα που έχεις για φίλη σου τι χρώμα σουτιέν πρέπει να φορέσεις για να κάνει αντίθεση με το καινούργιο ξέκωλο μπλουζάκι που πήρες..
Ρε κοπελιά καταλαβαίνω ότι και εσύ έχεις τα προβλήματα σου, ότι μικρή αντί για γάλα σε ποτίζανε με μικρές ποσότητες κωνίου αραιωμένες σε ροδόνερο, ότι ο δάσκαλος της οδήγησης είχε καιρό να γαμήσει και έκανες ότι μπορούσες για να νιώσει καλύτερα ο άνθρωπος, αλλά αυτά δεν είναι αρκετά για να δημιουργείς σχιζοφρενικές τάσεις στο 30 % των οδηγών των οποίων συναντάς καθημερινά..
Μάθε τον γαμημένο τον όγκο του κατά προσέγγιση αυτοκινήτου που “οδηγείς”,πως γίνεται δηλαδή να χρειάζεσαι χώρο για νταλίκα για να παρκάρεις ένα αμαξάκι και όταν αναφέρεσαι σε άλλα μεγέθη να πέφτεις μέσα με ακρίβεια δεύτερου δεκαδικού? Σταμάτα να καταστρέφεις δίσκο πλατό κάθε λίγο και λιγάκι κρατώντας πατημένο τον συμπλέκτη σε κάθε κόκκινο φανάρι που βρίσκεται στον δρόμο σου, αν δεν μπορείς απλά ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!
Ο άμαχος πληθυσμός δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει την μαλακία που υπάρχει διάχυτη στον δικό σου ανύπαρκτο εγκέφαλο!
Και στην τελική υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, υπάρχουν και κάποιες άλλες τύπισσες που κοίτα να δεις, ΞΕΡΟΥΝ να οδηγούν!
Μπορούν να πηγαίνουν σταθερά σε μια λωρίδα, δεν κάνουν μια ώρα να ξεκινήσουν το αυτοκίνητό τους αφού ανάψει πράσινο, άμα τους αναφέρεις ένα εξάρτημα σαν το μπουζί δεν σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος που μόλις προσγειώθηκε απο τον Άρη, και ξέρεις και τι άλλο μπορούν να κάνουν? Μπορούν να ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ! (όχι σε χώρο αεροδρομίου)
Γι’ αυτό λοιπόν ή μάθε πέντε βασικά πράγματα ή εάν συνεχίσεις να κουμαντάρεις το ίδιο μυαλό πήγαινε κρύψου σε μία σκοτεινή γωνιά μιας σπηλιάς στην άκρη της γης και προσευχήσου για ένα γρήγορο, ανώδυνο θάνατο.