2. Δεσμ(ι)οί ΑίΜΑΤος.

Δεσμ(ι)οί ΑίΜΑΤος.

Η Ιστορία μας Διδάσκει, επειδή προφανώς είναι αρκετά Χοντροκώλα για να μας κάνει Γυμναστική, να παίζουν τα αγοράκια μπάσκετ και τα κορίτσια να λένε για τους εξωσχολικούς γκόμενους που τις χαλβάδιαζουν από τα κάγκελα. Κι αφού διδάσκει, που και που πρέπει να την κοιτάμε και λίγο, τι το ‘θελε όμως κι αυτή να φοράει Κολάν, με τέτοιο πωπό φεύγει το “αν” από τη λέξη και έρχεται το “αρ” με οδηγό το “ω” λίγο πιο δίπλα. Κωλάρ και τσιτωμένο νάυλον, περίπου τα ίδια βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά της ιστορίας που θα πούμε.
Τότε στη Χούντα, που κοιμόμασταν με ανοικτά παράθυρα για να βουτάνε τους αντιφρονούντες πιο εύκολα οι δοσίλογοι ευπατρίδες και που φτιάξαμε και δρόμους να τους πηγαίνουμε στα ξερονήσια χωρίς τα κακοτράχαλα μονοπάτια να πονάνε τις μέσες τους, ο Μαρκεζίνης μετά από ένα ταξίδι στην Χιλή του Πινοσετ είχε μια καταπληκτική ιδέα που την μετέφερε στον Παπαδόπουλο:
–“Ξέρεις, εκεί έχουν Αστυνομικούς με Ασπίδες που θυμίζουν Πολεμιστές του Μεσαίωνα!”
–“Καταπληκτική Ιδέα! Μετά τους Κομμουνιστές, να κάψουμε και τις Μάγισσες!”
–“Όχι, εννοώ να φέρουμε κι εδώ Αστυνομικούς με Ασπίδες και Κράνη!”
–“Κράνη?”
–“Ω ναι! Να μην φαίνεται και το πρόσωπό τους κιολας!”
–“Θα προσλαμβάνουμε μόνο Σκατόφατσες?”
–“Μεσαιωνικούς σου λέω!”
–“Θα έχουν και Βουβωνική Πανούκλα? Μετά τους Κομμουνιστές και τις Μάγισσες είναι καταπληκτική ιδέα να καψουμε ΚΑΙ τους Λεπρούς!”
–“Παιδί μου, θα τους φέρουμε εδώ, θα τους ντύσουμε Λανσελότους και θα τους δώσουμε Ασπίδες, Κράνη, Δόρατα,,Μπαστούνια και θα τους ξαμολάμε να δέρνουν Κόσμο!”
–“Και πως θα το δικαιολογήσουμε όλο αυτό? Θα λέμε οτι οι Κομμουνιστές έχουν το Άγιο Δισκοπότηρο?”
–“Μα αυτοί είναι Άθεοι…”
–“Θα λέμε οτι οι Κομμουνιστές έχουν τον Κατρούτσο?”
–“Όχι , θα λέμε οτι λειτουργούν στο πλαίσιο της Δημόσιας Ασφάλειας!!!”
Τον κοίταξε ο Παπαδόπουλος την ώρα που πριόνιζε έναν αντιφρονούντα στο Long Island του Αιγαίου και έβαλε τα γέλια:
–“Έλα , μαλάκα, τι είμεθα , τίποτα Απολίτιστοι…?”
Όταν ακόμα και το Μπισκότο λέει “όχι” σε μια μαλακία, τότε ξέρεις οτι η Μαλακία είναι Μεγάλη!
Πέρασαν χρόνια και καιροί και πλέον ο Καραμανλής ο Γέρος είχε αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, μετά την πτώση του καθεστώτος.Είχε έρθει από τη Γαλλία από όπου είχε κάνει σκληρό αγώνα κατά της δικτατορίας, πετώντας σφραγισμένα μπουκάλια με σημειώματα στον Σηκουάνα, να τα πάρει το νερό και να τα ξεβράσει στους αναξιοπαθούντες : “Σε όποιον το βρεί, να ξέρετε είμαστε μαζί σας στον Αγώνα. Α και Σούλα σ’ αγαπώ!”. Η αντίσταση από το εξωτερικό, είναι η πιο αποτελεσματική αντίσταση σε όλα εξάλλου. Αν ΔΕΝ μπεις στο γήπεδο, ΔΕΝ μπορείς να χάσεις. Και δεν έκανε μόνο ο Εθνάρχης τέτοια Αντίσταση, έκαναν πολλοί που αγαπούσαν την Πατρίδα τόσο πολύ, ώστε έκαναν την Παροιμία “Μακριά κι Αγαπημένοι” moto Αντίδρασης. Κι όπως ξέρουν και οι Εξωσχολικοί έξω από τα κάγκελα την ώρα της γυμναστικής, με μια μηχανή γκόμενα έβγαζες. Είπαμε να Εξοριστούμε, δεν είπαμε να το Φράξουμε κιόλας…
Ο καραμανλής, λοιπόν, με τη γνωστή του ευφράδεια κάποια στιγμή έβγαλε έναν Λόγο-Χωρίς-Λόγο και δεν εννοούμε “νόημα” αλλά την χαρακτηριστική του εκφορά:
–“Ελληνίδεςςςςςςςς………………………..Έλληνεςςςςςςςςςςςςςς…….σφσσφφφφττττ……σφφρρρρσστττττττ…..ναι…….σσσασσσστσρρρσσσσττττττττττ….όχι……”.
Τον άκουγαν έκθαμβοι από κάτω οι συστημικοί μεταφραστές από Ελληνικά σε Ελληνικά, το αδημιούργητο τότε Google Translate τράβαγε τα αδημιούργητα βυζιά του, ο Βλαχογιάννης που είχε ουσιαστικά μεταφράσει τα ορνιθοσκαλίσματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη ΄’ελεγε όλο για Κομμάτια Κέικ σε όλους τους διπλανούς του και τελικά υπήρχε το Μεγάλο Ερώτημα:
–“Τι είπε , ρε , αυτός…?”
–“Ξέρω ‘γω? Είτε οτι ο Παστουρμάς τουρλώνει τις Αιμορροΐδες, είτε να δώσουμε στους Πιθηκάνθρωπους Ασπίδες”.
Και έτσι, επειδή ένα Κακό Σπυρί στον Κώλο είναι προτιμότερο πάντοτε από το να μην ξαναφάς Παστουρμά, δόθηκε η εντολή για τη δημιουργία των Μονάδων Αποκατάστασης Τάξης. ΜΑΤ εν συντομία, κάτι σαν το σκάκι, αλλά Χωρίς Σκακιστές. Χωρίς το μυαλό των Σκακιστών. Διάολε, εδώ το προτιμήσαμε από τον Παστουρμά, βάλε Χωρίς Μυαλό εντελώς. Πήραν 100 λοκατζήδες από το Μεγάλο Πεύκο και επί 6 μήνες τους εκπαίδευαν εντατικά. Μόλις ΌΛΟΙ τους μπορούσαν να γράψουν τη λέξη “ΜΑΤ” χωρίς ορθογραφικό λάθος, ως αναγνώριση της ικανότητάς τους να ανελιχθούν στην εξελικτική αλυσίδα και να κάνουν τον Δαρβίνο να σκέφτεται “Γάμα το, δίκιο έχει ο Καρδινάλιος της Ιεράς Εξέτασης, ο Θεός μας έφτιαξε σε 6 μέρες”, το νέο σώμα έπιασε δουλειά. Την οποίαν από τότε κάνει Ανελλιπώς. Πήραν Ασπίδες και λοιπό εξοπλισμό από το Βέλγιο , κοψοχρονιά, μιας και οι Βέλγοι είναι γνωστοί για τα Λευκά τους Λουκάνικα και ό,τι σε Λευκό μας θυμίζει τη μαλακία που μας δέρνει και δίνει κίνητρο. Από τότε έχουν γλιτώσει τον πλανήτη με τις επεμβάσεις τους ουκ ολίγες φορές, βαρώντας αδιάκριτα νέους, γέρους, ανάπηρους, στραβούς, κουτσούς, απεργούς και άλλους Κοινωνικούς Κατιμάδες επειδή “πήραν εντολή και τη δουλειά μας κάνουμε”. “Σκατά”, απαντά το πνεύμα του Μένγκελε, “που στο Διάολο ήταν αυτό το Αποδεκτό Επιχείρημα όταν με κατηγορούσαν Εμένα”?
Βέβαια, έχουν και την ευχάριστη πλευρά τους και να μην κατηγορούμε σωρηδόν. Αρχικά χαρακτηρίζονται από Αριστοφανικό Χιούμορ καθώς υπόκεινται σε Ε.Δ.Ε. αν τυχόν υπερβούν το καθήκον τους. Το οποίο έχει παλαβό Χαβαλέ, γιατί κάθε φορά που καλούνται για Ε.Δ.Ε., αναλφαβητίζονται αυτομάτως και φωνάζουν “Ε ΔΕ ν κάνουμε μια μαλακία να περάσει η ώρα…?” Επίσης συχνά πυκνά στις δύσκολες Εκστρατείες τους κατά Πάντων ,(Κοάλων όπως λένε οι ίδιοι σε πηγαδάκια μεταξύ τους δεν τους έχουνε βάλει να δείρουν ποτέ), βιώνουν την επιχειρηματική συμπαράσταση από Ζαρντινιέρες, Λοστούς, κάτι μέτωπα που τρέχοντας πάνε και πέφτουν πάνω στα γκλομπ τους και τα λερώνουν και φυσικά την Πολιτικό Ομοιδεατισμό του Ακροδεξιού Μασίστα που κάποιος πήγε και του έβαλε “Φ” στην αρχή, δεν ξέραμε, δεν είδαμε.
Μαθήματα διδάσκει η Ιστορία, αλλά είναι Χοντροκώλα και φοράει και το κολάν , οπότε ας δούμε τι σκατά παίζει στην Τηλεόραση.”Έλα μωρέ κι εγώ ξέρω έναν και είναι καλό παιδί”, το σύνδρομο του Ταρίφα που στραγγίζει από μέσα μας οποιοδήποτε Κριτήριο γιατί η Γενίκευση δεν είναι καλό πράγμα, εκτός και αν μας συμφέρει οπότε τότε είναι Αλήθεια. Η ανορθογραφία στη Σκέψη είναι Bonus εγγραφής και Στολής και Εξουσίας, αλλά να αισθανόμαστε και ασφάλεια.
Ass-Falia, θα μπορούσε να είναι μεταπτυχιακό Πρωκτολόγου 3000 σελίδων, ή ακόμα και google search για Anal Loving Milfs. Και γιατί να μας παίρνουν τα λεφτά μας οι Ξένοι? Να τα δώσουμε σε μισθούς από φόρους σε δικά μας παιδιά.

Be safe!